Schildjer Proat

Schildjer Proat is een dorpskrant die al jaren de bewoners van informatie voorziet en wordt eigenlijk als informatie bron gezien, uiteraard zal de website en Schildjer Proat nauw met elkaar samen werken om u zo optimaal van alle nieuwtjes en ander zaken te voorzien.  De krant verschijnt 4x per jaar : in maart, in juni, in september en december.

De krant heeft trouwens al een lange historie (zie link onderaan het bericht).

http://probio.home.xs4all.nl/overschild/index.htm

Verdere info volgt.

1 response to Schildjer Proat


  1. Henze Köller

    Ik kreeg via via te horen dat mijn naam in jullie blad stond, dus na even speuren kwam ik hem uiteindeljjk tegen. Alleen was ik dit niet maar mijn opa die vertelde over de school in overschild … Hense Köller… geb 1898 en in 1995 overleden maar wel mooi dat hij nog even genoemd werd.
    Groetjes Henze Köller kleinzoon van…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *